Reparatii aragaze 0744369938

Reparatii aragaze profesionale in Bucuresti, Iffov, Urziceni, etc

Oricaruia dintre noi, ni s-a intamplat cel putin odata sa ni se defecteze anumite eletronice sau electrocasnice, produse care ne sunt indinspensabile pentru un trai confortabil si pentru o viata mai usoara.

Unul dintre cele mai utilizate electrocasnice, este aragazul. Fie ca vorbim de cel de acasa, fie ca vorbim despre cele profesionale din bucatariile restaurantelor, aragazul este fara doar si poate un obiect caznic fara de care nu putem trai. Si nu de putine ori, ni s-a intamplat ca acesta sa nu mai functioneze in parametri normali. Fiind un electrocasnic atat de util si necesar, reparatiile trebuie efectuate cat mai urgent si nu ne permitem sa pierdem timp incercand sa gasim singuri problema. Pe langa faptul ca este absolut necesar sa rezolvam problema defectiunii in timp util, trebuie sa tinem cont de siguranta noastra si cel mai indicat ar fi ca atunci cand descoperim defectiuni la aragaz, cuptoare sau plite pe gaz, sa apelam la personae specializate si autorizate, care sunt in masura sa detecteze problema si  sa o rezolve eficient.

Reparatii aragaze profesionale Bucuresti – Acum, in zilele noastre, este foarte simplu si este usor de gasit o firma specializata si autorizata pe “reparatii instant gaz”. Servicii ca: reparatii plite pe gaze Bucuresti, reparatii cuptor aragaz, reparatii usa cuptor aragaz, reparatii cuptoare gaz sau gratare cu roca vulcanica si in general orice reparatii pentru produse similiare, pot fi efectuate rapid si economic de catre un tehnician specializat si autorizat.

Daca sistemul de aprindere de la cuptor sau aragaz este defect sau flacara nu se mai aprinde, ori nu mai are destula putere, de vina pentru aceasta problema poate fi siguranta de la sistemul de aprindere, care in mod normal ar trebuie sa fie pozitionata in dreptul flacarii. Atat termocupla de la aragaz, cat si cea de la cuptor se pot defecta usor, indiferent ca aragazul este utilizat frecvent sau nu, ca este un model vechi sau unul mai nou. In cazul in care termocupla este defecta si nu se schimba cu una noua, dupa un anumit interval de timp aceasta se va defecta din nou, lucru care va cauza neplaceri, in special de ordin financiar. Acestea sunt de obicei cele mai frecvente defectiuni care se produc la acest tip de produse.

Oricare ar fi problema ce cauzeaza dificultati in utilizare, intotdeauna cere ajutorul unei persoane calificate pentru schimbarea termocuplei de la aragaz sau in cazul oricarei alte defectiuni. Electrocasnicile pe gaz, in special, pot deveni periculoase daca nu sunt utilizate cum trebuie si nu este indicat sa fie folosite daca acestea prezinta defectiuni, oricat de neimportante par la prima vedere.

REPARATII ARAGAZE, CUPTOARE, PLITE – 0744369938

Tehnician autorizat, electromecanic specializat ofer servicii de reparatii uz casnic si instalatii tehnico-sanitare si gaze, asigur consultanta, reparatii, interventii, montaj, garantie la lucrarea efectuata;

Reparatii aragaze , cuptoare si plite, cu pierderi-scaparii de gaze;

Reparatii aragaz vechi;

Reparatii aragaze, cuptoare si plite cu extensie si vitroceramica pe gaze si electrice;

 • Service reparatii, montaj aragaze, plite, cuptoare electrice si pe gaz, uz casnic;
 • Toate marcile: Indesit, Ariston, Whirlpool, Ardo, Beko, Bosch, Gorenje, Zanussi, Arctic, Ardo, Candy, Electrolux etc.;
 • In Bucuresti si Ilvof, la adresa clientului;
 • Deplasare gratuita, la adresa clientului, in max 24 ore de la preluarea comenzii;

Intervenim in caz de scurgeri/scapari de gaze

REPARATII ARAGAZE  PROFESIONALE DE UZ INDUSTRIAL

Reparatii aragaze, cuptoare si plite pe gaze si electrice, uz professional;

Reparatii gratare cu roca vulcanica pe gaze;

Reparatii gratare si plite pe gaze si electrice;

 • Reparatii-Montaj aragazuri, cuptoare cu convectie, plite si gratare cu roca vulcanica, pe gaze si electrice;
 • Reparatii friteuze electrice si pe gaz;
 • Reparatii cuptoare de pizza, pe gaz sau electrice;
 • Reparatii rotisoare;
 • Reparatii aparatura fast-food;

Avantaje:

 • Tehnician, electromecanic specializat in reparatii de uz casnic si instalatii tehnico-sanitare si gaze, asigur consultanta, reparatii, interventii, montaj, piese;
 • Tehnicieni specialisti cu experienta de peste 30 de ani pe piata din Roamnia;
 • Interventii rapide la adresa domiciliului clientului;
 • Oferim piese de schimb originale, la cele mai mici preturi;
 • Oferim garantie pentru fiecare lucrare si pentru piese;
 • Servicii de calitate si garantie la lucrarea efectuata;
 • Deplasarea si identificarea defectiunii sunt gratuite;

Oferim: service instalare/montaj/reparatii aragaze de orice firma

Ne deplasam in: Bucuresti – Ilfov – Urziceni – Slobozia
Articolul anterior
Reparatii Masini de Spalat rufe si Masini de Spalat Vase
Articolul următor
Reparatii aragaze Bucuresti 0744369938
Meniu